torsdag den 19. juli 2012

God vind fremover til Sia og Silke

I morgen bliver Sia og Silke hentet og starter deres lange tur til Sjælland over til Birgitte, hvor de skal leve en luksustilværelse :) Sia er helt klart en af smukkeste kaniner vi har haft i stalden både i udseende og sind, så vi kommer især til at savne hende. Silke er også er dejlig kælepotte, så Birgitte skal nok få noget fornøjelse af de to skønne piger :)









2 kommentarer:

  1. Jeg er så glad for Sia og Silke. Det er mine første indendørs kaniner. Pia gør virkelig et godt forarbejde både med, at vælge forældre og nusse om alle kaninerne. De er venlige, imødekommende, elsker at blive kælet og nusset.
    Der er gang i dem, men de holder også siesta og nyder at ligge ved siden af hinanden.

    SvarSlet
  2. Hej Pia og Jenny, må lige tilføje de har snart hele huset, til rådighed, entre, gang til stue, badeværelse og køkken plus badeværelset, de er blevet så renlige, ikke noget på gulvet, De snorker på badeværelset, når de har været oppe om natten og de elsker deres store pap kanin borg, de ligger og hygger sig sammen og holder øje med det hele, på toppen. Eneste grund til, de ikke har stuen om dagen er, at havedøren står åben. Søn har ikke lagt, de sidste fliser til at dække, det lidt jord jeg har, men de kommer i løbegård.De elsker at blive kløet på hovedet og bag ørerne. Når jeg vågner og kommer og siger hej, skal de lige have mad og frisk vand + gulerødder. Når de er færdige, laver de binkies for mig, laver flere når jeg griner og roser dem. Tak til verdens bedste kanin opdrættere og mor fra Sia, Silke og Birgitte

    SvarSlet